Online Talentmeting

Gratis online vragenlijst om achter jouw karakter en sterke punten te komen

De wetenschappelijke ‘VIA Character Strengths Survey’ geeft je in 15 minuten inzicht in jouw sterke kanten. De rapportage (ook beschikbaar in het Nederlands) biedt een gepersonaliseerde, diepgaande analyse van jouw karaktersterktes inclusief actiegerichte tips om direct toe te passen en een groter welbevinden te ontdekken. 

https://www.viacharacter.org/account/register

De talentmetingen geven in slechts 15 minuten antwoorden op vragen als:

  • Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
  • Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
  • Op welke manier neem ik beslissingen?
  • Hoe reageer ik onder druk?
  • Hoe komt het dat ik zo reageer?
  • Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk?

Er wordt gebruik gemaakt van een ACT®- en ODC-meting, een slimme, innovatieve methodiek die oog heeft voor de hele mens. Het meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen en gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken. De ACT/ODC meting analyseert de totale mens; welke invloed hebben onbewuste innerlijke factoren op het uiterlijke gedrag van mensen? Het stimuleert mensen in organisaties om via zelfreflectie hun bewustzijn en beslisruimte te vergroten en daar verantwoordelijkheid voor te nemen. Hierdoor worden mensen gelukkiger en organisaties succesvoller.

Hoe werkt het?

De eerste 20 aanmeldingen sturen we een bevestigingsmail van deelname en binnen twee weken een mail met informatie en een link om de talentmeting te maken. Tevens ontvang je een uitnodiging voor de nabespreking in MS Teams.

Je doet online de Talentmeting en in het nagesprek maken we nader kennis, staan we stil bij jouw vraagstelling en bespreken we vervolgens uitgebreid de door jouw ingevulde talentmeting. Het gesprek duurt maximaal 1,5 uur en vindt online plaats.

Na dit gesprek krijg jij tijd om te reflecteren en binnen twee weken volgt nog een kort reflectiegesprek waarin onduidelijkheden en eventuele actiepunten besproken kunnen worden.
 

Daarna ontvang je een eindrapportage van de talentmeting. Deze rapportage is strikt vertrouwelijk en zal door ons alleen aan jou verstrekt worden. Als deelnemer bepaal je zelf of, en met wie je de inhoud van de rapportage wil delen. Wij zullen deze rapportage zonder jouw toestemming dan ook nooit gebruiken voor andere doeleinden.

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Louise Garritsen (loopbaanadviseur ROC Rijn IJssel) of Mendy Belgers (HRD-adviseur ROC Nijmegen).

Helaas, alle 20 (10 + 10 extra) Talentmetingen zijn volgeboekt

Bij deze wil ik mijn interesse voor zo’n Talentmeting kenbaar maken en bij eventuele nieuw aangeboden Talentmetingen graag een persoonlijk bericht hierover ontvangen:

Houd mij op de hoogte met updates over Lopend Vuurtje
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.