Vacature bij Yuverta
Yuverta-Logo-Donker-Blauw-RGB

Werktijdfactor: 0,3 fte / Looptijd: 3 maanden / Startdatum: 01-01-2023 / Opleidingsniveau: hbo, mbo / Salarisschaal: 2.500 – 3.500 / Standplaats: Doetinchem / Uiterlijke sollicitatiedatum: 21-11-2022 / Contactpersoon: J. Jansen / E-mailadres: J.jansen@scholingsinstituut.nl

Introductie

Ben jij een gedreven docent? Heb jij ideeën over/kennis van concepten rondom de circulaire economie? Heb jij een idee hoe we dit thema optimaal in ons onderwijs kunnen inbrengen of een ander vraagstuk waarmee we als Graafschap College in samenwerking met bedrijven verder komen in dit thema? Heb je een idee om een volgende stap te zetten op weg naar circulaire economie in en bij het Graafschap College, dat past bij hybride, innovatief en gepersonaliseerd onderwijs? Zou jij je willen focussen en meer tijd willen besteden om jouw idee ook daadwerkelijk uit te werken, te onderzoeken en te realiseren? Dien dan een projectopzet in met jouw plan en solliciteer als innovatiedocent voor Circulaire Economie. Een hele uitdagende professionele ontwikkelkans!

Wat ga je doen?

Als innovatiedocent besteed je een deel van je tijd aan de uitwerking van jouw ideeën over onderwijsinnovatie én je blijft een deel lesgevende taken verrichten binnen jouw team. De exacte verdeling van uren is afhankelijk van je huidige werktijdfactor. Het uitgangspunt is dat je minimaal 2 dagen per week onderzoek verricht en aandacht besteed aan de ontwikkeling en implementatie van jouw idee dat ten goede komt aan het onderwijs van het Graafschap College. Je krijgt voor minstens 2 jaar en maximaal 4 jaar, afhankelijk van de aard van de innovatie of het onderzoek, de ruimte om te onderzoeken, ervaren, ontwerpen en veranderen in de dagelijkse onderwijspraktijk.

Je doet dit niet alleen. Je laat je hierbij voeden door verhalen van studenten, docenten, wetenschappers en experts en je maakt gebruik van de in- en externe netwerken die er zijn. Je legt ook de verbinding met andere innovatiedocenten van het Graafschap College in het kader van Samen. Leren. Delen. Met deze collega innovatiedocenten heb je ook (bijna) wekelijks overleg en spar je met elkaar in het kader van onderzoek en onderwijsvernieuwing.

Over de voortgang, de resultaten, de inzet en de bekostiging van jouw project overleg je periodiek met de sectordirecteur met het onderwerp innovatiedocenten in portefeuille. Klinkt goed toch?

Wat vragen we van jou?

Voor de rol van innovatiedocent is het van belang dat je innovatie of onderzoek aansluit bij pedagogisch didactische thema’s binnen het MBO en in het bijzonder bruikbaar is binnen het Graafschap College. Je innovatie of onderzoek past binnen de strategie van het Graafschap College en het thema Circulaire Economie.

Wat staat er verder op jouw cv:

  • Je beschikt over relevante deskundigheid verkregen door bijvoorbeeld een masteropleiding, of je hebt ervaring opgedaan met grote projecten binnen het onderwijs of het bedrijfsleven;
    • Je hebt kennis in huis van nieuwe onderwijsconcepten, technologieën of business cases;
    • Je bent in staat om planmatig en resultaatgericht te werken in een complexe context;
    • Je hebt lef en beschikt over zelf reflecterend vermogen;
    • Je hebt een onderzoekende instelling en je bent gericht op samenwerken.

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt veel ruimte, maar ook verantwoordelijkheid, bij het invullen van de functie. Door te werken bij het Graafschap College vorm je een belangrijke schakel voor iedereen die zich wil (blijven) ontwikkelen.

Wij bieden jou een uitdagende tijdelijke en vernieuwende projectrol binnen het Graafschap College waar je creatieve ideeën vorm kunt geven. Voor deze projectrol krijg je gedurende de looptijd van het project een toelage naar rato op het salarisniveau LD van de cao mbo, maximaal € 5.924,- op fulltime basis.

Indien je in de rol als innovatiedocent aan de slag gaat dan zal dit in eerste instantie zijn voor de duur van twee jaar met daarna de mogelijkheid tot verlenging, variërend van 2 tot 4 jaar afhankelijk van de aard en complexiteit van het onderzoek of innovatie.

Uitgangspunt is dat je voor deze taak minimaal 2 dagen (0,3 – 0,5 fte) bezig bent met innovatie en minimaal 2 dagen betrokken blijft bij lesgevende taken. Indien je een aanstelling hebt van 0,6 fte dan is een 50/50 verdeling een mogelijkheid.

Hidden
Niet verwijderen