Webinar 

26 januari 2023

‘De kracht van wendbaarheid zit in én tussen mensen’ – Door Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis 

Voor alle leidinggevenden en HR-adviseurs van de zeven aangesloten Gelderse mbo’s. 

Onderwijsorganisaties bestaan uit mensen met talenten en verantwoordelijkheden. Hoe kunnen leidinggevenden die kracht bij hun collega’s en henzelf opsporen, benutten en ontwikkelen? En hoe kunnen collega’s elkaar helpen en inspireren om het werk vandaag en morgen zo goed mogelijk te doen? Daar is leiderschap voor nodig waarin het draait om zowel het functionele als het relationele aspect van werk.

Op donderdag 26 januari 2023 van 15.00-17.00 uur geeft prof. dr. Lidewey van der Sluis een online webinar (via Teams) hierover.

Tijdens dit webinar worden HR professionals in positie gezet om vanuit dit denkkader te werken. Het vormen van een visie op leidinggeven, mobiliteit, arbeidsrelaties, en talentontwikkeling is hiervan een onderdeel. Deelnemers ontwikkelen daarnaast inzicht in strategische stappen die nodig zijn om hun collega’s effectief te begeleiden en te ondersteunen in hun verantwoordelijkheden om talent- en opgavegericht te werken in het Gelderse MBO.

Van deelnemers wordt verwacht dat zij actief meedoen en nadien reflecteren op hun lessons learned.

Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis

Lidewey van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talent Management en Organisatorisch Leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook is zij buitengewoon hoogleraar in Zuid-Afrika. Zij is werkzaam als spreker, auteur, en toezichthouder. Zij adviseert bestuurders en directeuren op het gebied van strategische vraagstukken rondom strategisch talent management en werkgeversvraagstukken rondom investeringen in mensen. 

Vanuit het Nyenrode Center for Strategy, Organization, and Leadership is zij kerndocent in diverse Executive Education Programs en program director in het Executive MBA program en het prestigieuze international Nyenrode MBA programma.

Lidewey

Aanmelden voor het webinar is niet meer mogelijk

Ik meld mij aan voor het webinar van 26 januari:

Houd mij op de hoogte met updates over Lopend Vuurtje
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.